Greedy Goblins fruitautomaat

De naam van de Greedy Goblins automaat zegt het eigenlijk al. Je komt hier uiteraard vooral afbeeldingen tegen van goblins en kabouters. In de kleine wereld valt veel geld te winnen en dat wilt iedereen natuurlijk wel. De gokautomaat is bij diverse online casino’s te spelen en is erg populair. Het is mogelijk om al mee te doen vanaf twee eurocent per spin. Er zijn maar liefst 30 winlijnen aanwezig waardoor de kans erg groot is dat je wint. De maximale inzet is 1 euro en de inzet per winlijn is vijf credits.

greedy-goblins-fruitautomaat

Spelen op deze fruitmachine

Als je alles op het maximale hebt staan, dan kan je spelen voor een bedrag van 150 euro per spin. Dit is uiteraard een hoop geld, maar de te winnen bedragen zijn dan ook erg hoog. Druk op de knop max bet om automatisch alles op de hoogste inzet in te stellen. Als je geen zin hebt om steeds op de spin knop te moeten drukken, dan kan je ervoor kiezen om de rollen automatisch te laten draaien. Druk op autoplay en stel in hoeveel keer de computer de rollen van Greedy Goblins gokkast voor jou moet laten draaien. Kijk toe hoe het geld jou kant op rolt.

Versla de goblins en win leuke geldprijzen. Bij de Greedy Goblins fruitmachine is ook een Greedy jackpot aanwezig. De bedragen kunnen hier hoog oplopen en het is mooi meegenomen om een hoge geldprijs te winnen. De mogelijk wincombinaties vindt je terug op de gokkast. De automaat is voor iedereen weggelegd en je kan dan ook leuke prijzen winnen.