Magic Fruits 81

De fruitautomaat Magic Fruits 81 is eenvoudig, maar heeft toch nog een leuke verrassing. Hoewel je met zeven winlijnen speelt kan een jokersymbool alles zomaar omgooien. Met de joker maak je op 81 manieren kans om een prijs te winnen. De Magic Fruits 81 is van de ontwikkelaar Wazdan en biedt veel plezier. Dus waar wacht je nog op?

Simpel en duidelijk

De Magic Fruits 81 is simpel want je speelt met slechts vier rollen en drie met symbolen. Dit zorgt voor duidelijkheid, want ook de inzet is eenvoudig gehouden. De zeven winlijnen blijven altijd staan. Je kan één cent inzetten per draai of ervoor kiezen om met de maximale inzet van tien euro per draai te gaan spelen. Het theoretische uitbetalingspercentage op de Magic Fruits 81 is 96,42%.

magicfruits81

Win 120 keer de inzet

Je kan prijzen winnen door combinaties te maken. Je moet wel altijd een combinatie hebben van vier dezelfde symbolen. Normaal is dat drie symbolen, maar de Magic Fruits 81 werkt dus net even wat anders. Je kan met vier jokers een prijs van 120 keer de inzet winnen en de rode zevens keren 60 keer de inzet uit. De fruitsymbolen leveren 12, 10 of 8 keer de inzet op. En de laagste symbolen maximaal twee keer de inzet.

Jokers

Prijzen winnen kan je ook de jokers, die kunnen gezien worden als een Wild. De joker kan symbolen vervangen en voor meer winstkansen zorgen. Je hebt met jokers op de rollen zomaar 81 verschillende kansen op een prijs. De kans is dus ook aanwezig dat je meerdere combinaties maakt met een losse spin als de jokers in het spel voorkomen.

Gamble Feature op de Magic Fruits 81

Als je trouwens een prijs wint waar je niet zo blij mee bent, dan kan je de Gamble Feature om hulp vragen. Je zet de winst dan in bij een spelletje met een 50% winstkans. Je moet raden of een kaart rood of zwart is. Kies je de juiste kleur, dan verdubbel je de eerdere winst.