Simply Wild

De Simply Wild fruitmachine doet je denken aan een ouderwetse fruitautomaat zoals je die uit de kroegen kent. Onderaan het spel bevinden zich drie rollen die elk los van elkaar ronddraaien. Bovenaan zijn nog eens vier rollen te vinden waar je geld op kan winnen. De bovenste rollen van de speelautomaat zijn voorzien van maar liefst tien verschillende winlijnen. Deze gokautomaat is erg leuk, want je hoeft er ook niet veel geld voor te betalen. Vanaf tien eurocent per draai kan je al een gokje wagen. De maximale inzet per spin bedraagt hier twee euro.

simply-wild-fruitmachine

Het spelen waard?

We houden er niet van om zomaar iets nieuws te proberen, daarom is het mogelijk om de Simply Wild fruitautomaat eerst een paar keer gratis uit te proberen. Zo leer je de automaat wat beter kennen en weet je wat je te wachten staat. Je bepaald helemaal zelf je inzet en kan ook nog eens de rollen vastzetten om de volgende ronde een mooie combinatie te maken. Als je eenmaal gewonnen hebt, kan je de winst ook nog eens verdubbelen. Speel kop of munt en verdubbel het. Heb je het fout, dan verlies je het gewonnen bedrag. Dus pas op de gevaren.

Zoals in het echte casino kan je ook bij de gokkast Simply Wild ervoor kiezen om een kaartje tussen de spin knop te stoppen. De rollen blijven nu automatisch draaien totdat je dit kaart er weer tussenuit haalt. Je kunt op deze manier dus vrij gemakkelijk automatisch blijven doorspelen. Probeer de gokautomaat nu zelf uit en ervaar wat je allemaal kunt winnen.