Neon City fruitautomaat

De Neon City fruitautomaat is een spel van de ontwikkelaar Wazdan. De gokkast bestaat uit vijf rollen en drie rijen. Je kan prijzen winnen met combinaties op de twintig winlijnen. De minimale inzet is twintig cent en de maximale inzet is twintig euro. Het uitkeringspercentage bedraagt 96,25%, wat veel meer is dan op de fysieke fruitkasten. Winsten kan je nog een keer op het spel zetten door de Gamble Feature te spelen.

Soorten symbolen op de Neon City

De symbolen op de Neon City fruitautomaat zijn klassiek. Dat wilt zeggen dat je speelt met bekende fruitsymbolen, net zoals op de ouderwetse spellen. De BAR symbolen, kersen, pruimen en sinaasappels maken hun intreden op de rollen. Je kan met de Wild symbolen een prijs winnen van 100 keer de inzet. De zevens en de BAR symbolen blijven wat achter met 40 keer de inzet.

neoncity

Winnen met Mega Spins

De Neon City fruitautomaat is van Wazdan en dat is een pluspunt. De ontwikkelaar kiest vaak voor bonus features die ervoor zorgen dat je net wat sneller een prijs wint. Op de Neon City gaat het om Mega Spins. Je kan een meter opvullen. Als de meter helemaal vol is dan win je acht Mega Spins. Tijdens die spins worden alle gewonnen prijzen niet één keer, maar acht keer uitgekeerd op jouw account.

Gratis spins

De Scatter symbolen leveren op de Neon City fruitautomaat gratis spins op. Je kan bij drie of meer Scatter symbolen al tal van gratis spins verwachten. Je wint minimaal tien en maximaal twintig draaien op de gokkast van Wazdan. Tijdens de gratis spins worden winsten uitgekeerd met een vermenigvuldiger van minimaal één en maximaal negen keer. Een kleine geldprijs kan dan in ene toch nog veranderen in een enorme klapper. Dit is toch wel een enorm voordeel van de Neon City fruitautomaat.