Hellraiser fruitkast

De Hellraiser fruitmachine, ook wel Devil’s Lair genoemd, is een angstaanjagende automaat met maar liefst vier rollen die los van elkaar ronddraaien. Het uiterlijk van de gokkast doet je een beetje denken aan een ouderwetse fruitautomaat. Vanaf 10 eurocent per spin kan je al spelen op deze automaat. Er zijn 10 verschillende winlijnen terug te vinden en de maximale inzet per spin is 2 euro per draai. des te hoger je inzet, des te hoger de te winnen prijzen uiteraard zijn. Heb je een prijs gewonnen, dan kan je er ook nog voor kiezen om deze te verdubbelen. Speel kop of munt. Heb je het fout, dan verlies je wel je winst.

hellraiser-fruit-spel

Het is mogelijk om de rollen vast te zetten bij de volgende spin. Zo kan je een eventuele mooie combinatie maken om nog meer geld te winnen. Er valt veel geld te winnen op deze gokkasten. Door op Devil’s Lair te spelen is de kans groot op een prijs. Je speelt standaard op alle winlijnen waardoor je optimaal kans maakt op een leuke prijs.

Probeer de gokkast Hellraiser eerst een paar keer gratis uit voordat je voor het echte geld gaat spelen. Zo leer je het spelletje beter kennen en weet je wat je te wachten staat. Wil je niet continu op de spin knop drukken, klik dan op autoplay. De computer laat de rollen dan automatisch voor je draaien. Let wel op, want dit blijft die doen totdat je geld op is. Al met al een van de betere fruitspellen die je kunt vinden op internet. Een aanrader, ook voor beginners!