Random Runner

Op het internet zijn vele verschillende fruitmachines te vinden. Bij elk online casino kan je spelende op tientallen automaten. De gokkast Random Runner is er daar een van. Je kan hier niet alleen veel plezier beleven, maar ook veel geld winnen. Het uiteraard van deze automaat doet je denken aan een ouderwetse kast. Je ziet dan ook veel fruitafbeeldingen. Tegenwoordig kom je deze kast nog tegen in de kroeg. Op het internet is deze ook te spelen en kan je al meedoen vanaf 5 eurocent per spin.

spelen-op-de-random-runner

Rollen en winlijnen

Onderaan de gokkast Random Runner kom je drie rollen tegen en ook bovenaan zijn er drie rollen te vinden die afzonderlijk van elkaar ronddraaien. Zodra je een leuk bedrag hebt gewonnen, kan je ervoor kiezen om dit geld boven te spelen en grote geldprijzen te winnen. De bedragen kunnen hoog oplopen en er zijn dan ook diverse winlijnen aanwezig. Op de bovenkant van de gokkast zijn 6 verschillende winlijnen te vinden. Wij van defruitspelen.nl vinden deze automaat een van de beste spellen ooit.

Simpel spelen

Je hoeft bij Random Runner fruitautomaat niet al te veel poespas te verwachten. Het is een simpele automaat zonder wildsymbolen en gekke bonus levels. Je wint gewoon het bedrag dat op de automaat staat. Druk op de start knop om de rollen te laten draaien. Het is ook mogelijk om na een spin de rollen vast te zetten voor een mooie combinatie. Kijk eens goed naar deze kast en probeer het een aantal keer gratis uit. Zo leer je Random Runner beter kennen en weet je wat je te wachten staat.